Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 17
 Görüntüleme 9
Bir İdari İşlem Olarak Yıkım Kararı
2015
Dergi:  
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

The property right, both located in the core area of fundamental rights is a right in our class as well as the constitution of international legal texts. The subject of the devastating decision is property. So the decision of destruction is becoming more and more important. Demolition order is typically an administrative process as is discussed in the article summary. In particular, preparations made before the destruction process and evaluated the decision is subject to judicial review. Particularly in the evaluation of zoning law, including Article 32, other special laws were made in evaluation issue. In the discussions of theoretical debate, as well as the place has been given to the Council of State case law. Discussions are often the destruction of decisions taken by the administration, authority figures, have been in contact with the causes and issues elements. Zoning Law 32 was attempted to be given under the legal supervision of mainly Slums Act and Law No. 6306 demolition order issued demolition order in the examination out of the matter

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi