Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 8
" ¿Qué habrí­a pasado si hubiéramos ganado?" Aproximaciones a las memorias de militancias y derrotas después del exilio
2012
Dergi:  
Sociohistórica
Yazar:  
Özet:

This article explores the different memories and representations on militancy and defeat of Argentine exiles in Mexico. The objective will be to investigate which and how are the current representations that produce a particular group of former political migrants: Argentines, who once initiated the democratic opening in 1983, didn’t come back to their homeland country, and they are currently living in Mexico. This work is based on ten interviews made between 2009 and 2010 in Mexico City, in order to inquire into the imaginary and subjective representations referred to the particular experience of this group during the exile. In the reconstruction of these memories emerge some tensions that are important to the current representations about the exile. In particular, the text addresses the diverse views that the exiles have with regard to a draft law that seeks to compensate them for their political migration

Anahtar Kelimeler:

0
2012
Dergi:  
Sociohistórica
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Sociohistórica

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 268
Sociohistórica