Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 14
 İndirme 2
Sosyal Ağlarda Bilgi Güvenliği Tehditleri ve Alınması Gereken Önlemler
2012
Dergi:  
Politeknik Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bilişim teknolojilerinin hayatımızı sanallaştırmaya başladığı bir dönemde, bireysel ve toplumsal ilişkiler, paylaşımlar, aktarımlar, görüşmeler, buluşmalar, sohbetler, oyun oynama, vb olaylar sosyal paylaşım siteleri üzerinde yaşanmaya başlanmıştır. Bu makalede, sık kullanılan sosyal paylaşım ağları incelenmiş, bu ağlarda karşılaşılan güvenlik ihlalleri örneklendirilmiş, meydana gelebilecek güvenlik açıkları ve tehlikeleri sınıflandırılmış, sosyal ağlarda alınması gereken güvenlik önlemleri sunulmuş ve çalışmada elde edilen bulgular sonuç bölümünde irdelenmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Information Security Threats and Taking Privacy Precausions In Social Networks
2012
Yazar:  
Özet:

Times for information technologies to make our life virtualized, the events like personal and public relations, sharings,transformation, meetings, encounters, chats, games, and so on are being lived on social networks. In this paper, social networksmostly preferred were reviewed. Vulnerabilities and threats encountered were examined and classified. Solutions to thosesecurity threats were presented. Finally, the outcomes achieved from this study were evaluated and discussed

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Politeknik Dergisi

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.729
Atıf : 5.008
Politeknik Dergisi