Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 22
Range extension of Lonchophylla peracchii (Chiroptera, Phyllostomidae) to Northeastern Brazil
2016
Dergi:  
Check List
Yazar:  
Özet:

Lonchophylla peracchii was recently described from Rio de Janeiro Atlantic Forest samples previously assigned to either L. bokermanni Sazima, Vizotto & Taddei, 1978 or L. mordax Thomas, 1903. The species is currently restricted to the Atlantic Forest of Southeastern Brazil. Based on museum specimens, we extend the species distribution to the Atlantic Forest of Northeastern Brazil. The specimens reported here were collected in Ilhéus, Bahia state, representing a range extension of ca. 500 km northward.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Check List

Dergi Türü :   Uluslararası

Check List