Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
 İndirme 1
Information Encryption and Hiding into an Image By Steganography Methods to Improve Data Security
2016
Dergi:  
Journal of New Results in Science
Yazar:  
Özet:

Nowadays, data security has become very important. A data can be hidden with a steganography technique into text, image, audio and video files. Steganography is used widely data security applications. But there are stegoanalysis methods that provides obtaining hidden data. To prevent this, steganography can be used with cryptography or different methods. Cryptography is not enough alone for data security sometimes.In this study, the information is encrypted and hidden because of it is important to prevent capture of information by undesirable persons. Firstly, plain text is encrypted with RSA encryption algorithm and then encrypted data is hidden into an image for data security in this study. Stego image consist of text and an image which is data hidden into an image. We show that how is hidden information and besides how visual difference is become on example images.

Anahtar Kelimeler:

null
2016
Yazar:  
0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of New Results in Science

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 261
Atıf : 246
2023 Impact/Etki : 0.087
Journal of New Results in Science