Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 1
Applications of photonic crystal fibers in navigation
2015
Dergi:  
Technology Audit and Production Reserves
Yazar:  
Özet:

Hollow core photonic crystal fibers are inhomogeneous dielectric media with periodic variation of the refractive index. In general, photonic crystals have a photonic band gap. In this paper we proposed to use of a hollow core photonic crystal fiber 1550 nmλ, Ø 10 µm in optical gyroscope. A signal is launched into the fiber in both directions of the loop, i. e., clockwise and counterclockwise, where the optical path length would nominally be the same; however, the Sagnac effect results in a difference in the optical path lengths when the system undergoes rotation. By detecting the two signals on the receive end and combining them, the interference and corresponding phase shift can be related to an angular rotation the interference pattern measured photometrically. Author Biography Haider Ali Muse, Kharkiv National University of Radio Electronics, Lenina ave., 14, Kharkiv, 61000 Postgraduate student Department of Physical Foundations of Electronic Engineering

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Technology Audit and Production Reserves

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.454
Atıf : 269
2023 Impact/Etki : 0.047
Technology Audit and Production Reserves