Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
MANAGEMENT OF TONGUE-TIE USING 980 NM DIODE LASER - CASE SERIES
2022
Dergi:  
International Journal of Advanced Research
Yazar:  
Özet:

The lingual frenulum is a vertical fold of mucous membrane that connects the tongue to the mouth floor. This congenital defect can result in diastema, difficulty moving the tongue, feeding problems, speech problems, and other mechanical and social challenges. A persons social communication and mechanical issues are exacerbated if this abnormality is not diagnosed early. Speech issues can be resolved by speech therapy if doctors discover and repair this aberration in early childhood via frenectomy, however owing to the ignorance of the individuals parents and clinicians, this anomaly occasionally goes unnoticed and causes speech problems throughout life. As a result, ankyloglossia treatment should be addressed at any age based on a risk-benefit analysis. The current study looks at two case reports of ankyloglossia, or tongue-tie, that were successfully treated using a diode laser. 

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




International Journal of Advanced Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 10.413
Atıf : 731
2023 Impact/Etki : 0.003
International Journal of Advanced Research