Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 28
 İndirme 11
TEXTBOOKS, FOUNDATIONS, HISTORY OF SCIENCE AND SCIENCE EDUCATION
2011
Dergi:  
Problems of Education in the 21st Century
Yazar:  
Özet:

In history of science we have significant examples of textbooks written by professional scholars, researchers during their teachings job. Thus the research (on foundations of science) and pedagogical aspects are presented, but not at all of them in the same way. Many and various factors are included. Many European education centres and history of science institutions like the symposia presented in European Society for the History of Science congresses, and the Inter–Divisional Teaching Commission of the Division of Logic, Methodology and Philosophy of Science (DLMPS) and the International Union for History and Philosophy of Science (IUHPS) are reflecting brilliantly upon higher scientific education and its improvements in secondary level. It is unthinkable to learn and understand the scientific sense of a subject without deepening its intellectual and cultural background, e.g. history and its foundations: how is it possible to keep on teaching sciences being unaware of their origins, cultural reasons and eventual conflicts and values? And how is it possible teaching and remarking the contents and certainties of physics and mathematics as sciences not having first introduced the sensible doubt about the inadequacy and fluidity of such sciences in particular contexts?

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Problems of Education in the 21st Century

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.400
Atıf : 844
2023 Impact/Etki : 0.17
Problems of Education in the 21st Century