Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
A rare case of a congenital anomalous origin of the coronary arteries: All in one
2014
Dergi:  
Marmara Medical Journal
Yazar:  
Özet:

Congenital anomalous origin of the coronary arteries is a rare condition with an incidence of 0.6-1.3% in angiographic series.The majority of patients with an anomalous origin of the coronary artery is asymptomatic. They have higher risk of sudden cardiac death if there is external compression of the coronary arteries by the great arteries. There still is not consensus on the management in these patients. In this case report, we present a rare case of a coronary anomaly where both the right coronary artery and the left main coronary artery arise from the right coronary sinus and there is a single ostium.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Marmara Medical Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.273
Atıf : 770
2023 Impact/Etki : 0.034
Marmara Medical Journal