Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Autologous mesenteric vein and peritoneum for repair of portal vein and hepatic artery injuries accompanying bile duct injury following laparoscopic cholecystectomy
2018
Dergi:  
Laparoscopic Endoscopic Surgical Science
Yazar:  
Özet:

Biliary tract injuries are still the most hazardous complications of laparoscopic cholecystectomy. Concomitant vascular injuries make them further more complicated and complex surgical interventions including autologous grafting can be required. We presented a 32-year-old female referred us with combined bile duct, portal vein and hepatic artery injuries occurred during laparascopic surgery. The repairs of hepatic artery and portal vein were achieved by autologous inferior mesenteric vein and peritoneum grafts, respectively. Bile duct reconstruction was done by Roux-en-Y hepaticojejunostomy. Postoperative course was uneventful and she was asymptomatic following 16 months follow-up. Autologous vein and peritoneal grafts can be used for repair of vascular injuries of laparascopic cholecystectomy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Laparoscopic Endoscopic Surgical Science

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 56
Atıf : 1
Laparoscopic Endoscopic Surgical Science