Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
Intralesional Treatments in a Dermatology Outpatient Clinic: Analysis of One Year
2018
Dergi:  
Fırat Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Objective: It was aimed to show the range and application of intralesional drug treatment in a single dermatology outpatient department in this study. Material and Method: Patients who were treated intralesionally for any dermatological disease were retrospectively examined between January 2016 and January 2017. Intralesionally delivered agents, dermatological diseases and number of patients receiving therapy were noted. Results: The data of three hundred and forty-four patients were retrospectively analyzed. Twenty four different dermatological diseases were treated intralesionally with nine different agents. Of 344 patients, 179 (52 %) were male, 165 (48%) were female. Their average age was 34,5 years old. The most common indication for intralesional treatment during this period was alopecia areata consisting of 183 in number. Only one case of significant adverse effect was seen in a female patient who was treated for her oral lichen planus. Conclusion: It is shown that a dermatologist can overcome many challenging problems with this simple, easy and inexpensive method.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Fırat Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 453
Atıf : 769
2023 Impact/Etki : 0.142
Fırat Tıp Dergisi