Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 35
 İndirme 12
Scope of Third Party within African Continental Free Trade Agreement
2020
Dergi:  
Journal of Strategic Research in Social Science
Yazar:  
Özet:

The African Union had formalized officially in 2012 its intent of establishing the African Continental Free Trade Agreement that is to say a gigantic project that would turn the continent on worldwide largest free exchange area. Broadly speaking, the valuable project deserves to draw attention of concerned stakeholders at domestic and international scales. Indeed, with regard to intended socioeconomic impacts, the continental free trade area should bring about pulling up gross domestic products, reinforce exports between countries within the continent, enhance value addition thereby upholding youth employment and improving population welfare. However regarding the third party even though the new continental agreement does not nullify pre-existing trade accords, “made in Africa” concept grounded on rules of origin and targeting more value added throughout the continent clearly narrows wiggle room. Furthermore, undermining effects of tariff as well as non-tariff barriers should be noticed with great concern.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Strategic Research in Social Science

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 252
Atıf : 145
Journal of Strategic Research in Social Science