Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 3
La inversión en TIC para el desarrollo local. Una mirada compuesta en torno a las Ciudades Digitales
2014
Dergi:  
Revista Digital de Derecho Administrativo
Yazar:  
Özet:

La masificación y efectivo aprovechamiento de las Tecnologías de la Información y las Comunicaciones –TIC– son hoy herramientas fundamentales para el desarrollo económico y social. Los gobiernos nacionales deben concentrarse en la formulación de políticas públicas de inclusión digital tendientes a mejorar el uso de la información. Surge entonces la necesidad de tener una política doméstica acorde con las tendencias globales y con una administración pública garante de los procesos transversales y transparentes con herramientas para la interacción gubernamental. No obstante, casi igual de importante se ha convertido la conformación de redes sociales, que ayuden a mejorar la calidad de vida de los ciudadanos y el desarrollo local sostenible.

Anahtar Kelimeler:

null
2014
Yazar:  
0
2014
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Revista Digital de Derecho Administrativo

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 371
Revista Digital de Derecho Administrativo