Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Karışıklara Yol Açabilecek Nadir Bir Nevüs Varyantı: Meyerson Nevüs
2018
Dergi:  
Bezmialem Science
Yazar:  
Özet:

Meyerson nevus is a rare benign entity described by Meyerson et al in 1971 as a melanocytic nevus surrounded by inflammatory, eczematous eruption that resolves spontaneously or by topical steriod therapy (fluticasone propionate, Abdi İbrahim İlaç San. ve Tic. A.Ş., İstanbul), but the nevus persists. This entity is not well known and there is limited information in the literature. Since the lesion may develop suspicion for malignancy, it is important to keep this entity in mind. In this article we present three Meyerson nevi, two of which belong to one patient.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bezmialem Science

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 636
Atıf : 91
Bezmialem Science