Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 57
 İndirme 12
ELİT BOKSÖRLERDE 12 HAFTALIK ANTRENMAN PROGRAMININ BAZI FİZİKSEL VE FİZYOLOJİK PARAMETRELER ÜZERİNE ETKİSİ / EFFECTS OF 12-WEEK TRAINING PROGRAM ON SOME PHYSICAL AND PHYSIOLOGICAL PARAMETERS IN THE ELITE BOXERS
2005
Dergi:  
Research in Sport Education and Sciences
Yazar:  
Özet:

Araştımıada Kırıkkale Makine Kimya Endüstrisi boks kullibiinde mücadele eden 16 boksör denek olarak katılmıştır. Çalışmada 12 haftalık antrenrnan öncesi solunum parametreleri, vücut ağırlığı, d-pençe kuvveti, anaerobik güç, esneklik, ip atlama tekrar sayısı ve yunınık tekrar sayısı parametreleri belirlenmiş. 12 haftalık antrenrnan sonrası Vücut ağırlığı, anaerobik güç ve esneklik parametrelerinde istatistiksel olarak anlamlı sonuç bulunamazken solunum parametreleri, el-pençe kuvveti, ip tekrar saYLsı ve yumruk tekrar saytsı ölçümlerinde istatistiksel manada anlamlı artışlar elde edilmiştir p

Anahtar Kelimeler:

2005
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Research in Sport Education and Sciences

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 493
Atıf : 1.123
2023 Impact/Etki : 0.264
Research in Sport Education and Sciences