Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 4
 İndirme 1
Hematüri şikayetiyle gelen hastada prostat kanserinin nadir bir varyantı olan prostat duktal adenokarsinomu tanısı
2012
Dergi:  
The New Journal of Urology
Yazar:  
Özet:

Ductal carcinoma of the prostate is a rare histologic subtype of prostate carcinoma. It represents 0.2% of all prostate cancers and is associated with a poor prognosis. Our case , 78 years old man, applied our clinic with complaint of of hematuria. Papillary urethral mass was shown on verru montanum by endoscopy. We performed transurethral resection. Diagnosis of prostate ductal adenocarsinoma was diagnosed by the result of histopatologic and immunohistochemical examination. The patient was treated by hormonotherapy and radiotherapy and received a positive response.The ductal adenocarcinoma of prostate is a rarely seen tumor. The tumors have poor prognoses and may require aggressive treatment. Therefore, the early diagnosis and treatment of ductal adenocarcinoma is very important. The ductal adenocarcinoma should be considered in the differential diagnosis of the prostate carcinomas

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










The New Journal of Urology

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 518
Atıf : 74
The New Journal of Urology