Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 4
Fabrication And Characterization Of 1% Indium Doped Thin Film Cdse0.3Te0.7 /Polyiodide Photoelectrochemical Solar Cell
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

Photoelectrochemical (PEC) solar cell were fabricated using an aqueous poly-iodide electrolyte in junction with vacuum evaporated 1% Indium doped thin films of CdSe0.3Te0.7 were coated with thickness of ≈400 nm photoanode on conducting glass at a pressure of 5 ×10^(-5) torr held at room temperature. The as-grown thin films were characterized by X-ray diffraction and optical absorption. It is found that there is a large prevalence of CdTe and a small presence of CdSe leading to an overall cubic structure. The optical band gap of the thin film of 1% Indium doped CdSe0.3Te0.7 was E_g≈1.55 eV. The photoelectrochemical solar cells showed a solar power conversion efficiency of η≈1.05 %.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.837
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online