Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 1
A Case Report of Acute Appendicitis Presenting with Diarrhea
2023
Dergi:  
Ankara Medical Journal
Yazar:  
Özet:

A 26-year-old female patient presented to the family medicine outpatient clinic with complaints of diarrhea, widespread abdominal pain, nausea, and vomiting, which had been going on for five days. In the first physical examination findings of the patient, there was widespread sensitivity in the abdomen, but there were no findings of defense or rebound. The patient was re-evaluated with the results of conducted tests, her abdominal examination was repeated, and rebound positivity was detected in the right lower quadrant. The patient was referred to the Emergency Department, and she was taken into operation by the general surgery team with the diagnosis of acute appendicitis. The most important factor in delaying the diagnosis of acute appendicitis is the presence of gastroenteritis. Cases of acute appendicitis presenting with diarrhea have been reported in the medical literature. Since acute pathologies should always be kept in mind in the differential diagnosis of patients who present to primary care with abdominal pain and diarrhea, it is deemed appropriate to present the case with literature.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Ankara Medical Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 689
Atıf : 1.646
2023 Impact/Etki : 0.136
Ankara Medical Journal