Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 4
Investigation of Lithium Iodide Intercalated X/S2 nanosheets for DSSC Applications
2022
Dergi:  
International Journal of Renewable Energy Research
Yazar:  
Özet:

In the realm of solar energy conversion, dye sensitized solar cells (DSSCs) are gaining prominence. Typically, an anode and a cathode are required to manufacture an FTO-based device; the anode materials of the current study are TiO2 and a high focus is given to creating cathode materials that are WS2 and MOS2 in place of alternative platinum (Pt). Pt is well recognized for its high cost and scarcity. In this study, a low-cost Pt-Free counter electrode was employed and determined solar cell efficiency of 2.52% over a long length of time. Further research on (X/S2) WS2/MoS2 nanoparticles reveals increased solar efficiency. The acquired X/S2 nano layer has a shape that has been validated using a transmission electron microscope. Furthermore, the structural, optical, and functional groups of materials were described, and the probable mechanisms were examined.<

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












International Journal of Renewable Energy Research

Alan :   Eğitim Bilimleri; Fen Bilimleri ve Matematik; Sağlık Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.313
Atıf : 745
2023 Impact/Etki : 0.099
International Journal of Renewable Energy Research