Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 1
LABOUR FORCE CIRCULATION IN APPAREL INDUSTRY
2007
Dergi:  
Tekstil ve Konfeksiyon
Yazar:  
Özet:

İş gücü sirkülâsyonu, yani dolaşımı ülkemiz hizmet ve imalat sektörlerini zaman zaman zor duruma sokan ancak önemi hemen hemen hiç dile getirilmeyen bir sorundur. Yöneticiler kendi becerileri ile bu zor durumların üstesinden gelebilmekte ancak kendileri ve firmaları yıpranmakta, gözden kaçan kayıplar yaşamaktadırlar

Anahtar Kelimeler:

LABOUR FORCE CIRCULATION IN APPAREL INDUSTRY
2007
Yazar:  
Özet:

Workforce circulation, i.e. circulation, is a problem that puts our country’s service and manufacturing sectors in difficult situations from time to time, but its importance is almost unparalleled. Managers are able to overcome these difficult situations with their own skills, but they and their companies are destroyed, they experience missing losses.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Tekstil ve Konfeksiyon

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 749
Atıf : 1.005
2023 Impact/Etki : 0.205
Tekstil ve Konfeksiyon