Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 13
Fish, Manso Reservoir region of influence, Rio Paraguai basin, Mato Grosso State, Brazil
2005
Dergi:  
Check List
Yazar:  
DOI:  
10.15560/1.1.1
Özet:

The Rio Manso, a tributary to Rio Cuiabá, Rio Paraguai basin, is situated upstream from the Brazilian Pantanal and its ichthyofauna has many species in common with the typical fishes from the Pantanal and with those from the Rio Paraguai proper. The Manso Reservoir region of influence was sampled up to the Pantanal, including different environments, such as rivers, streams, lagoons, and the Reservoir itself, in the Rio Manso. Fish species were collected from March 2000 to February 2005, using different fishing gear, such as gill nets, seines, casting nets, and electro fishing. Considering the entire period, 250 fish species were collected, and are distributed in three Classes, 11 Orders, and 37 Families, from which 33 species do not yet correspond to any formal description, indicating that they should be new.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Check List

Dergi Türü :   Uluslararası

Check List