Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
THE INFLUENCING FACTORS OF ORGANISATIONAL CHANGE MANAGEMENT: A LITERATURE REVIEW
2017
Dergi:  
Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

The purpose of this paper is to examine factors that influence organisational change and the nature of relationship that exists between them in order to lead to favourable outcome(s) of change for organisations. This paper adopts a critical approachto identify the relationship between organisation culture, leadership, human resource practices and organisational change management. The extended literature review indicates the need to create and encourage positive relationships between factors that influence organisational change. The conceptual model that emerged from this paper leads to five propositions which emphasised that positive relationships do exist between influencing factors of organisational change management. Creating and maintaining quality and positive relationships between factors that influence organisational changemay not only be daunting to maintain and sustain throughout change process, but challenging to create in specific organisations and countries.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi