Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
MANUFACTURING AND ABRASIVE WEAR ANALYSIS OF MARTENSITIC STEELS REINFORCED WITH ZIRCONIUM OXIDE PARTICLES
2019
Dergi:  
The International Journal of Materials and Engineering Technology
Yazar:  
Özet:

Abstract In mining industry and metallurgy, several wearing parts are subjected to the combined effect of abrasive wear and mechanical shocks that requires materials characterized by high hardness in surface and a better toughness in volume. In this present study, martensitic steel reinforced Zirconium oxides as ceramics inserts is manufactured and characterized. Using ASTM G65 abrasive wear test apparatus, abrasive wear tests of the manufactured steel and of other materials most currently used in mechanical industry for comparison were conducted and wear surfaces were also characterized. It was shown that the manufactured steel allows improving wear resistance by approximately 44 %.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








The International Journal of Materials and Engineering Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

The International Journal of Materials and Engineering Technology