Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 103
 İndirme 19
ALMAN CEZA İNFAZ HUKUKUNUN ESASLARI
2020
Dergi:  
Uyuşmazlık Mahkemesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Alman infaz hukukunda eyalet kanunlarının birleştirilerek federal bir infaz kanunu yapılması, uzun yıllar devam eden bilimsel çalışmanın ürünüdür. Alman İnfaz Kanunu, infazın idari işlemlerle devam etmesinin hukuk devleti ilkesine uymayacağı gerçeğine dayanmaktadır. Bu husus, Alman İnfaz Kanunu Gerekçesi’nde yer almıştır. Cezanın ve infazın amacı Alman İnfaz Hukukunun temelini oluşturmaktadır. Cezanın belirlenmesi ve infazın planlanması bu amaca uygun olmalıdır. Hükümlüyü, ceza infaz kurumundaki yaşama alıştırmamak gerekir. Bu nedenle infazın gevşetilmesi, hükümlüyü sosyal hayata hazırlama ve yeniden suç işlemesinin önlenmesi amacıyla infaz hassas planlanmalıdır. İnfaz kurumunda kaldığı sürece mahkûm için en önemli husus, onun mutlaka bir işinin olması ve çalışmasıdır.

Anahtar Kelimeler:

The German Criminal Law
2020
Yazar:  
Özet:

The introduction of a federal death law by combining the state laws in the German execution law is the result of a long-lasting scientific study. The German Execution Act is based on the fact that the execution by administrative proceedings will not comply with the principle of the rule of law. This is based on the German Execution Act. The purpose of punishment and execution is the basis of the German Execution Law. The determination of the punishment and the planning of the execution should be appropriate for this purpose. The sentence should not be used to life in the punishment institution. Therefore, to relieve the execution, to prepare the judgment for social life and to prevent the re-treatment of the crime, the execution should be thoroughly planned. The most important thing for the prisoner is that he must have a job and work as long as he remains in the execution institution.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Uyuşmazlık Mahkemesi Dergisi

Alan :   Hukuk

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 349
Atıf : 1.066
Uyuşmazlık Mahkemesi Dergisi