Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
The BFS complex – a unique facility to justify the neutronic parameters of the new generation fast reactor cores
2022
Dergi:  
Nuclear Energy and Technology
Yazar:  
Özet:

The BFS complex comprising two fast critical facilities – BFS-1 and BFS-2 – is a unique experimental base for research into fast reactor physics, reactor safety, core optimization, justification of the closed fuel cycle parameters. The critical facilities have the same pitch of the core lattice, they are loaded with the same materials for core simulations but they differ in size. Over 60 years of the BFS operation, IPPE specialists have gained considerable experience in operating the facilities and carrying out experiments. More than 150 critical assemblies have been studied in BFS.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Nuclear Energy and Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Nuclear Energy and Technology