Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Jurassic bivalves from the Spiti area of the Himalayas, northern India
2022
Dergi:  
Zitteliana
Yazar:  
Özet:

The present study describes and illustrates six bivalve taxa from the Early Bathonian to Early Callovian Ferruginous Oolite Formation and 24 taxa from the Callovian to basal-most Cretaceous Spiti Shale Formation of the Spiti and Zanskar areas in the Indian Himalayas. The Spiti Shale Formation contains a low-diversity bivalve fauna that is concentrated in few horizons, particularly in the lower member of the formation. With few exceptions, the bivalves are poorly preserved. Bivalve taxa recorded by earlier studies are revised wherever possible. Several of the taxa, most of which are from mid- to outer shelf environments, are characteristic of the south-eastern margin of the Neotethys, but some are also closely related to forms occurring in Kachchh, a rift basin situated at the western margin of the Indian Craton.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Dergi:  
Zitteliana
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Zitteliana

Dergi Türü :   Uluslararası

Zitteliana