Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Numerical Study of Laminar Forced Convection of Water/Al2o3 Nanofluid in an Annulus with Constant Wall Temperature
2013
Dergi:  
IIUM Engineering Journal
Yazar:  
Özet:

Abstract Laminar forced convection of a nanofluid consisting of water and Al2O3 in a horizontal annulus has been studied numerically. Two-phase mixture model has been used to investigate thermal behaviors of the nanofluid over constant temperature thermal boundary condition and with different volume concentration of nanoparticles. Comparisons with previously published experimental and analytical works on flow behavior in horizontal annulus show good agreements between the results as volume fraction is zero. In general convective heat transfer coefficient increases with nanoparticle concentration.

Anahtar Kelimeler:

0
2013
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






IIUM Engineering Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

IIUM Engineering Journal