Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 36
 İndirme 4
Status of Neutrophils, Lymphocytes and Platelets in Patients with Recurrent Aphthous Stomatitis: A Retrospective Study
2016
Dergi:  
Iranian Journal of Otorhinolaryngology
Yazar:  
Özet:

Introduction: The aim of this study was to evaluate the neutrophil-to-lymphocyte ratio (NLR), platelet-to-lymphocyte ratio (PLR), and mean platelet volume (MPV) in patients with recurrent aphthous stomatitis (RAS).   Materials and Methods: Eighty patients who were diagnosed with RAS between January 2014 and January 2016 were included in this study. Eighty age- and gender-matched healthy subjects were also enrolled as a control group. Neutrophil, lymphocyte, and platelet counts were compared between groups, in addition to NLR, PLR, and MPV values.   Results: There was no significant difference in terms of lymphocyte count, platelet count, PLR, or MPV values between the two groups (P>0.05). However, white blood count, neutrophil count, and NLR were significantly higher in patients with RAS compared with the control group (P

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Iranian Journal of Otorhinolaryngology

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 638
Atıf : 91
Iranian Journal of Otorhinolaryngology