Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 1
On Lightweight 4x4 MDS Matrices over Binary Field Extensions
2020
Dergi:  
International Journal of Information Security Science
Yazar:  
Özet:

Maximum Distance Separable MDS matrices are used as the main part of diffusion layers in block ciphers and hash functions. MDS matrices derived from MDS codes have the maximum differential and linear branch number, which provide resistance against some well-known attacks like differential and linear cryptanalysis together with the use of a nonlinear layer e.g. S-boxes in a round function of a block cipher. In this paper, we introduce generic methods to generate lightweight $k \times k$ involutory/non-involutory MDS matrices over $\F_{2^m}$ and present the lightest involutory/non-involutory $4 \times 4$ MDS matrices over $\F_{2^4}$ to the best of our knowledge by considering XOR count metric, which is defined to estimate hardware implementation cost. Also, the results are obtained by using a global optimization technique, namely Boyar-Peralta algorithm.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Information Security Science

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 62
Atıf : 6
International Journal of Information Security Science