Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 5
Bispektral indeks ve %95 spektral edge frekans ile halotan ve sevofluran anestezi derinliklerinin karşılaştırılması
2013
Dergi:  
Dicle Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Objective: The aim of the present study was to evaluate the depth of anesthesia provided by halothane or sevoflurane by using the bispectral index (BIS) and 95% spectral edge frequency (SEF) monitoring systems. Methods: Forty patients, between the ages of 20-60 years, scheduled for gynecological surgery under general anesthesia were studied between the years 2001-2002. Anesthesia induction was maintained by conventional spontaneous inhalation induction method with sevoflurane in the group I patients (n=20), with halothane in the group II patients (n=20). SEF and BİS index values were recorded. Results: In both groups, SEF values recorded before intubation, after intubation, before and after skin incision were significantly lower compared with values recorded at baseline (p

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Dicle Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.608
Atıf : 3.103
2023 Impact/Etki : 0.081
Dicle Tıp Dergisi