Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 1
Tiroid Hastalıkları ve Erektil Disfonksiyon
2020
Dergi:  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Erektil disfonksiyon (ED) hasta ve partnerinin yaşam kalitesini önemli derecede etkileyen, seksüel ve üreme fonksiyonunu bozan çok yönlü bir hastalıktır. ED birçok hastalıkla ilişkilidir. ED ve tiroid hormonları arasındaki ilişki ile ilgili veriler sınırlı olmakla birlikte, ED tiroid disfonksiyonlu erkeklerde yaygın olarak görülür. Ötiroidizmin sağlanması ile düzelir. Bu nedenle ED’li erkeklerde tiroid fonksiyonları taranmalı ve ötiroidizm sağlanmadan spesifik tedavi yapılmamalıdır. Bu derlemede literatür ışığında tiroid hastalıklarında ED yönetimi sunulmuştur.

Anahtar Kelimeler:

Thyroid diseases and erectile dysfunction
2020
Yazar:  
Özet:

Erectile dysfunction (ED) is a multifunctional disease that significantly affects the quality of life of the patient and his partner, disrupting the sexual and reproductive function. ED is associated with many diseases. While data on the relationship between ED and thyroid hormones are limited, ED is commonly found in men with thyroid dysfunction. It improves with the authyroidism. Therefore, the thyroid functions in men with ED should be scaned and specific treatment should not be carried out without the provision of a thyroidism. In this collection, ED management in thyroid diseases is presented in the light of literature.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 436
Atıf : 180
2023 Impact/Etki : 0.005
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi