Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 3
Historicidade do reinado de Deus
2020
Dergi:  
Pistis & Praxis: Teologia e Pastoral
Yazar:  
Özet:

Abstract Uma das características mais importantes da teologia do século XX foi a redescoberta da historicidade ou da dimensão histórica da salvação ou reinado de Deus, centro da vida e missão de Jesus e de sua Igreja. Isso marcará de modo decisivo o Concílio Vaticano II, desencadeando um processo de renovação teológico-pastoral que terá na Igreja da América Latina a partir da Conferência de Medellín, com sua evangelização libertadora e sua teologia da libertação, sua expressão mais fecunda e profunda. Essa é a problemática central deste artigo. Depois de algumas considerações históricas sobre essa problemática, trataremos da dimensão histórica do reinado de Deus e indicaremos seu critério fundamental de realização e verificação.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
Pistis & Praxis: Teologia e Pastoral

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 519
Atıf : 4
Pistis & Praxis: Teologia e Pastoral