Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 9
Örgütlerin Stratejik Yönetiminde Vizyon ve Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini Kurmak İçin Ortaya Koyduğu Vizyon Yönetimi
2014
Dergi:  
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

According to modernist idea, an organization can be lived for long term and it is processed for planning, leading, staffing, coordinating and controlling of the strategic management principles. It is targeted for the business to have compete with each others and to gain profit over the average. During the management process and determining about a “vision” for an organization, the targets that are a combining of missions, aim objects and worthies. In this study, we explain about “vision management”, “vision decleration”, “shared vision”, “losing vision”, establishing of vision”, “carrying vision” and the characteristics of the managers who create vision. The great leader of Turkey, Mustafa Kemal ATATÜRK determined about the aim of Turkish Revolution during establishment of Turkish Republic. The aim of decleration was the “vision” of establishing for Independent Turkish Republic. He pointed out the object, aim and mission establishment. As a mission, he fighted against the enemy and won a magnificient victory. The enemy was repelled from the country and Turkish Republic was established October 29, 1923

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Dergi Türü :   other

Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi