Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 75
 İndirme 27
THREE BUILDINGS IN ISTANBUL IN THE CONTEXT OF SUSTAINABLE CONSTRUCTION
2019
Dergi:  
Journal of Social and Humanities Sciences Research
Yazar:  
Özet:

The most important aim in terms of sustainable buildings is to deal with the relationship between environment and build-up environment in a new and integrated approach and in a way to enable sustainability. This approach means redefinition of the relationship among all of the urban environment, building and indoor building in the context of environmental (ecosystem), economic and social sustainability. In this context, performance measurement is carried out by creating different environmental assessment methods in many countries. Measurement results are presented as numeric values, and this situation provides easily understood, evaluated and compared results to be offered. In this study, the assumption that there is a complementary relationship among sustainable development, sustainable urbanization and sustainable buildings unlike a clear contrast is taken an essential acceptance.

Anahtar Kelimeler:

null
2019
Yazar:  
0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of Social and Humanities Sciences Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.160
Atıf : 22
2023 Impact/Etki : 0.002
Journal of Social and Humanities Sciences Research