User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 ASOS INDEKS
 Views 3
YENİ NESİL MOBİL KAYIT CİHAZININ GELİŞTİRİLMESİ
2021
Journal:  
Uluborlu Mesleki Bilimler Dergisi
Author:  
Abstract:

Mobil kayıt cihazı, araçlara bağlı kameraların, araçların iç-dış görüntülerinin alınarak kaydedilebildiği ve internet üzerinden, merkezlerden ve uzaktan izlenebildiği bir sistemdir. Mobil kayıt cihazları, süreli kontak, harddisk ve güç çeviricileri, poe (eternet üzerinden güç) kartı, kayıt cihazı kartlarının kablolar aracılığıyla lehimlenerek ve kasa içerisinde ön-arka panele, kasa delikleri açılarak üretilmektedirler. Lehim hatalarından kaynaklı hatalar, hard diskin sökülmesi, uzak izleme ve internet için sim kart takılması durumunda kasaların tekrar son kullanıcı tarafından içinin açılması gibi güvenlik açıkları, aksaklıklar ve verim kayıpları olmaktadır. Bu çalışmada, 3 boyutlu kasa tasarımının üretimi ve montajı tamamlanmıştır. CAD yazılımı ve klasik eksiltici üretim teknikleri kullanılarak iki kalıp tasarlanmış ve üretilmiştir. Alüminyum ve plastik malzemelerin ekstrüzyon işleminde kullanılmak üzere iki kalıp tasarlanmış ve üretilmiştir. Alüminyum ve plastik parçalar ekstrüder ile üretilmiştir. Kartların kasaya montajı kliklenerek takılabilir veya çıkartılabilir şeklinde tasarlanmıştır. Bu çalışma, üretim süreçlerini iyileştirmiş, elektronik kartların geliştirilmesinde hem lehimleme miktarlarını hem de maliyet ve zaman gecikmesini azaltmıştır. Ayrıca verimliliği artırmış, ürün kaybını ve boşta/kalıp değiştirme sürelerini azaltmış, kullanıcı rahatlığı sağlamış ve üretim süresini kısaltmıştır.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles










Uluborlu Mesleki Bilimler Dergisi

Journal Type :   Uluslararası

Uluborlu Mesleki Bilimler Dergisi