Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Development and validation of an HPLC method for determination of quercetin
2022
Dergi:  
Journal of Pharmaceutical Technology
Yazar:  
Özet:

Abstract This study validated a high performance liquid chromatography (HPLC) method for the determination of quercetin (QE) in microemulsion (ME) based gel formulations. The analyses were performed on a C18 column (150x4.6 mm, 5 m particle size) at room temperature with UV detection at 254 nm. The mobile phase was composed of methanol:water (65:35, v/v, 2% acetic acid) mixture, and flow rate was set to 1 mL/min. The method was validated according to the international guidelines with respect to linearity range, stability, limit of quantitation and detection, precision and accuracy. The method was linear within 5 – 100 µg/mL range with a correlation coefficient of 0.9995. The intra- and inter-assay precisions presented RSD values lower than 2%. The method reported is a fast and reliable HPLC method useful for QE determination in ME based gel formulations.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Pharmaceutical Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Pharmaceutical Technology