Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
Linkages Between Market Capitalization and Economic Growth: The Case of Emerging Markets
2015
Dergi:  
Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi
Yazar:  
Özet:

Recent years has seen a market rise in the debate among academic and policy circles regarding the relationship stock markets and economic growth. In this study, the linkages between market capitalization and economic growth is analyzed using annual data of 8 emerging countries for the period 1991 to 2012. The main objectives of this study are to determine the reaction of economic growth in the face of a shock in market capitalization rate and to examine whether stock market development has a positive or negative effect on national economies. Using Panel Vector Autoregressive models, we find positive and statistically significant responses to a market capitalization rate shock

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi