Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Failure Behavior of Composite Bolted Joints: Review
2022
Dergi:  
CivilEng
Yazar:  
Özet:

: The fiber-reinforced polymeric (FRP) composite can be joined by adhesive bonding or mechanically fastening the composite element. Carbon fiber-reinforced polymers (CFRP) and glass fiber-reinforced polymers (GFRP) are the most common types of polymers. Mechanically fastened or bolted joints do not need treatments, and the surface temperature and other environmental effects such as humidity do not affect its strength. In this research, the previous research that describes the behavior of the composite bolted joint (CBJ) is presented and summarized including the modes of failure of the CBJ, and the experimental works that explain the bearing failure (BF) of the CBJ. In addition, the effects of bolt clamping force (BCF) and techniques that are used to simulate the progressive failure and damage in composite materials and finite element simulation works are surveyed.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Dergi:  
CivilEng
Yazar:  
0
2022
Dergi:  
CivilEng
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










CivilEng

Dergi Türü :   Uluslararası

CivilEng