Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 50
 İndirme 14
SAİD NURSİ VE İSLAM’DA BİLİM: SAİD NURSİ’NİN MANA-İ HARFİ İLE KARAKTER İNŞASI
2019
Dergi:  
Katre Uluslararası İnsan Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Said Nursi and Science in Islam: Character Building Through Nursi’s Mana-i Harfi, “Said Nursi ve İslam’da Bilim: Said Nursi’nin Mana-i Harfi ile Karakter İnşası” adlı kitap Dr. Necati AYDIN tarafından kaleme alınmış ve 2019 yılında, Alparslan Açıkgenç’in yazmış olduğu önsözle birlikte Routledge Yayınevi’nce basılmıştır. Kitap giriş, beş bölüm ve her bölümü de onar alt kısımdan oluşmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

SAİD NURSİ VE İSLAM’DA BİLİM: SAİD NURSİ’NİN MANA-İ HARFİ İLE KARAKTER İNŞASI
2019
Yazar:  
Özet:

Said Nursi and Science in Islam: Character Building Through Nursi's Mana-i Harfi, the book "Said Nursi and Science in Islam: Said Nursi's Mana-i Harfi and Character Building" was printed by Dr. Necati AYDIN and in 2019 it was printed by Routledge Publishing, along with the prejudice written by Alparslan Açıkgenç. The book entrance, five sections and each part is composed of the repair sub-sections.

0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Katre Uluslararası İnsan Araştırmaları Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri; Güzel Sanatlar; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 204
Atıf : 90
Katre Uluslararası İnsan Araştırmaları Dergisi