Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 14
Synthesis of Polymer-Coated Magnetic Nanoparticles to the Surface of Activated Carbon and Kinetic Studies
2021
Dergi:  
NanoEra
Yazar:  
Özet:

In the presented study, itwas investigated the synthesis of activated carbon (AC), magnetic activated carbon (MagAC), styrene-butadiene styrene magnetic activated carbon (SBS/MagAC) and poly charbonatmagnetic activated carbon (PC/MagAC) samples. Thermogravimetric Analyzer (TGA), Differential Scanning Calorimeter (DSC), Scanning Electron Microscope (SEM), X-Ray Diffractometer (XRD), Fourier Transform Infrared Spectrophotometer (FTIR analysis), Brunauer-Emmett-Teller(BET) analysis were used for characterizationstudies.Adsorbent type, temperature, solid-liquid ratio, initial concentrations and solution pH were selected as parameters in experiments. The experimental study was carried out at low pH yields were higher and performance was 98-99% in AC and Mag/AC samples. It was found that the polymer coated magnetic materials did not perform very well at high pH. It was also seen that MagAC and SBS/MagAC are more effective than AC and PC/MagAC to remove phenol.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Dergi:  
NanoEra
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






NanoEra

Dergi Türü :   Uluslararası

NanoEra