Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
Solubility of Three Luting Cements in Dynamic Artificial Saliva
2008
Dergi:  
Frontiers in Dentistry
Yazar:  
Özet:

Objective: The purpose of this study was to evaluate the solubility of three luting cements in artificial saliva. Materials and Methods: Twenty disks (10×4 mm) of polycarboxylate, zinc phosphate and glass ionomer cements were prepared according to manufactures’ instructions. After setting, they were desiccated and each ten specimens were immersed in artificial saliva with special pH (3 or 5), circulated with magnetic field for 10 days. Then disks were again desiccated and weighed. Solubility values were deduced from these different measures. Results: For the two pH, solubility were significantly lower in glass ionomer luting ce-ment, and polycarboxylate showed the most weight loss of all the materials tested (P<0.05). The solubility values were more in acidic environment (P<0.05). Conclusion: The pH of the environment strongly affected the solubility of the materials. Cement type also has significant effects on solubility values.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Frontiers in Dentistry

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 854
Atıf : 372
Frontiers in Dentistry