Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Will China’s “Two-child in One Family” Policy to Spur Population Growth Work?
2019
Dergi:  
Population and Economics
Yazar:  
Özet:

The population problem has always been a fundamental, overall and strategic issue faced by the human society. While China’s family planning policy has promoted China’s economic development and social progress, the “two-child” policy failed to receive satisfactory result. Confronted by China’s low fertility rate, efforts must be done from many aspects to spur population growth: establish the National Population Security Council, strengthen the selection and appointment of population policy makers, strengthen the family values, adopt incentive measures to increase fertility, and so on. The “two-child” policy has been carried out for more than three years, and the policy is still facing the test of time. China’s “two-child” policy is still a transitional policy, and the final solution will be to abandon birth control.

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Population and Economics

Dergi Türü :   Uluslararası

Population and Economics