Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 17
The Taguchi Approach in Studying and Optimizing the Electro-Fenton Oxidation to Reduce Organic Contaminants in Refinery Wastewater Using Novel Electrodes
2022
Dergi:  
Engineering, Technology & Applied Science Research
Yazar:  
Özet:

Abstract This study investigated the degradation of organic pollutants using an advanced electrochemical oxidation technique in a batch reactor cell consisting of a graphite anode, modified by electrodeposition of PbO2, and a graphene-modified carbon fiber cathode. The experiment was designed by the Taguchi design approach with an orthogonal array of L18 to study and optimize the degradation of Chemical Oxygen Demand (COD) by the electro-Fenton oxidation process. Four process parameters, Current Density (CD), Temperature, Fe2+ concentration, and time were measured at different levels. The impact of each factor was analyzed by analysis of variance (ANOVA). Furthermore, a linear model analysis was applied for the Signal-to-Noise (S/N) ratio and mean values, obtaining the optimal conditions. The most significant parameter of the COD removal efficiency was time, and the least one was temperature.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Engineering, Technology & Applied Science Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.845
Atıf : 2.898
2023 Impact/Etki : 0.733
Engineering, Technology & Applied Science Research