Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
The Reptile Collection of the Museu de Zoologia, Universidade Federal da Bahia, Brazil
2013
Dergi:  
Check List
Yazar:  
Özet:

Brazilian scientific collections represent an important sample of the country’s biodiversity and are a testament to its history. The Reptile Collection of the Museu de Zoologia from Universidade Federal da Bahia (CRMZUFBA) has 5,206 specimens and 185 species (13 endemic to Brazil and 9 threatened) with one quarter of the known reptile species listed in Brazil, from over 175 municipalities. Although the CRMZUFBA houses species from all Brazilian biomes there is a strong regional presence. Knowledge of the species housed in smaller collections could avoid unrepresentative species descriptions and provide information concerning intraspecific variation, ecological features and geographic coverage.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Check List

Dergi Türü :   Uluslararası

Check List