Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 31
 İndirme 9
Impact of job satisfaction on public service quality: evidence from Syria
2018
Dergi:  
Serbian Journal of Management
Yazar:  
Özet:

Job satisfaction and Service quality are very important concepts that organizations must understand it in order to remain competitive and hence grow. It is very important for organizations to know how to measure these constructs in order to better understand their employees and customers. This study aims to highlight the job satisfaction and service quality. Also, identify the relationship between them in context of public sector - Syrian General Establishment for Insurance as a model. This study applied on a sample of (226) employees and (226) customers. The findings showed negative gaps between expect service and received service in all dimensions of quality and there is no significant correlation between job satisfaction and service quality of Syrian General Establishment for Insurance. In this context, this study is able to help public organization identify important areas for improvement.

Anahtar Kelimeler:

0
2018
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Serbian Journal of Management

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 289
Atıf : 165
Serbian Journal of Management