Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 1
İHAM’ın (Büyük Daire) Halet vs. Lüksemburg Kararına İlişkin Bilgi Notu
2023
Dergi:  
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Lüksemburg vergi idaresi ile PricewaterhouseCoopers (PwC) isimli bağımsız denetim şirketi arasında bazı çok uluslu şirketler adına gerçekleştirilen “özel vergi anlaşmalarını”, PwC çalışanı olan başvuranın basına sızdırması sonucu karşılaştığı hukuki ve cezai sonuçların ifade özgürlüğünü (İHAS m.10) ihlal etmediğine ilişkin 3. Daire tarafından verilen kararın Büyük Daire’ye sevk edilmesi üzerine, İHAM Büyük Daire Guja kriterlerini uygulayarak bir madde 10 incelemesi gerçekleştirmiştir. Bu bilgi notu, Büyük Daire tarafından verilen kararın aktarılmasını ve kısa bir değerlendirmesini içermektedir.

Anahtar Kelimeler:

IHAM's (Big Apartment) Halet vs. Luxembourg Decision Information Note
2023
Yazar:  
Özet:

The "special tax agreements" made on behalf of some multinational companies between the Tax Administration of Luxembourg and the independent audit company PricewaterhouseCoopers (PwC) relating to the fact that the applicant who is a PwC employee has not infringed the freedom of expression of the legal and criminal consequences it encounters as a result of a press breach (IHAS m.10) 3. After the decision made by the apartment was transferred to the large apartment, IHAM made an article 10 review by applying the criteria of the large apartment Guja. This information note includes the transfer and a brief assessment of the decision made by the Grand Apartment.

Anahtar Kelimeler:

2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 970
Atıf : 4.515
2023 Impact/Etki : 0.083
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Araştırmaları Dergisi