Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 12
Book Review on Preparing Teachers for a Changing World: Contemporary Issues in EFL Education
2021
Dergi:  
Journal of Language Research
Yazar:  
Özet:

In a changing world, a new era is started to be ushered bringing about a shift from traditional education to a modern one in many fields including English Language Teaching (ELT). To this end, practitioners from all levels of educational systems are required to catch up with the necessities of their time. Focusing on contemporary trends and issues in ELT, Preparing Teachers for a Changing World: Contemporary Issues in EFL Education provides an up-to-date comprehensive view not only over instructional approaches and methodologies but also philosophical aspects of language education. Composed of 10 chapters created with the contributions of 10 Turkish experts in English language education, the book is geared towards primarily undergraduate students, in-service teachers, and teacher trainers.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




2023


2023




Journal of Language Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Language Research