Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
Liver Infarction in a Patient with HELLP and Probable Anti-phospholipid Syndrome
2013
Dergi:  
GYNECOLOGY OBSTETRICS & REPRODUCTIVE MEDICINE
Yazar:  
Özet:

The aim of this report is to make an awareness about hepatic infarction in those patients with progressively elevating liver enzymes and anti-phospholipid syndrome. A 29-year-old G2P2 woman who has undergone cesarian section (C-section) due to fetal distress was referred to our department with progressively elevating liver enzymes and lowering platelets. Computed tomography revealed a hepatic infarction with a dimension of 14x10 cm. Further, laboratory parameters defined an elevated Cardiolipin IgM antibody (11.59 U/ml). She had a diagnosis of HELLP and probable anti-phospholipid syndrome due to these findings. She did well with the administered anticoagulant and steroid therapy. Pregnant women with progressively elevating liver enzymes should be evaluated for hepatic infarction and underlying diseases such as anti-phospholipid syndrome.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












GYNECOLOGY OBSTETRICS & REPRODUCTIVE MEDICINE

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 131
Atıf : 6
2023 Impact/Etki : 0.01
GYNECOLOGY OBSTETRICS & REPRODUCTIVE MEDICINE