Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 14
 İndirme 1
An Investigation of Leakage Current and Partial Discharge For Various Overhead Insulators
2009
Dergi:  
FAMagazine
Yazar:  
Özet:

High voltage insulators used in various overhead forms are exposed to leakage current and partial discharge. This work deals with different structure forms of insulator, such as (pin post, clamp top and tie top). These structures are applied in different tests, as covered and stripped states. The leakage current for these forms were measured by raising the insulator voltage to (5.25, 6.35, 7.57 kV) for covered and stripped state. Partial discharges were determined in covered and stripped state of these insulator forms using (straight and balanced detection method). Pin post insulators have a leakage current and electric field larger than both clamp top and tie top. The clamp top and tie top insulator show almost the same value of leakage current measurements. The stripped conductors always produce large partial discharge than covered conductor.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








FAMagazine

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 702
Atıf : 28
FAMagazine