Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 28
 İndirme 2
Meningioma Secondary to Trauma in the Middle Ear
2022
Dergi:  
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Meningiomas are the most common extraaxial intracranial neoplasms. They are the most common non-glial tumors of the central nervous system, accounting for 13-19% of all intracranial tumors. It most commonly develops in the parasagittal region, less frequently in the olfactory region, lateral ventricle, falx cerebri, and tentorium cerebelli. Extracranial meningiomas are rare and often arise from the orbit, nasal and paranasal sinuses. Extracranial meningiomas seen in the middle ear and mastoid region may rarely be the spread of the intracranial tumor, or they may be encountered less frequently as a primary tumor of the middle ear. Rare development of meningiomas from the temporal bone and causing nonspecific symptoms; cause misdiagnosis or delay in diagnosis. We present a case of meningioma secondary to trauma, who applied to our clinic with complaints mimicking otitis media with effusion, such as tinnitus, hearing loss and fullness in the right ear.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 103
Atıf : 4
2023 Impact/Etki : 0.036
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi